Nieuws

Nieuws 2021

Aljassimya Amateur Challenge & Dutch Nationals, Exloo

Op 11 & 12 september 2021 hebben wij deelgenomen aan de Aljassimya Amateur Challenge en de Dutch Nationals in Exloo. Awab won wederom de rubriek Geldings - Amateur en behaalde de Silver Medal - Amateur! Avicii werd 3de in de rubriek Geldings - Experienced.

Annelieke en Kashmira wonnen wederom de Silver Medal Trail in Hand - Advanced! Tijdens de Trail in Hand - Novice wonnen Annelieke & Shaemira de Silver Medal! Helaas maakten Pieter & Kashmira een foutje en behaalden de 6de plaats. Ralf behaalde met Awab de 9de plaats en met Avicii de 11de plaats.

Op zondag namen Awab en Avicii allebei deel aan de Junior Geldings van het NK. Awab behaalde de 3de plaats met 89,08 en Avicii een 6de plaats met 88,17 punten.

awab  - 13- S -AJF EXL - 2021 C WWWJANKANNL - DSCF0571-- - -
haemira lazize - 30 - S  -AJF EXL - 2021 C WWWJANKANNL - DSCF131

Arabian Horse Weekend, Schaijk

Op 21 augustus 2021 heeft Avicii Lazize deelgenomen aan de Nationale C-show tijdens het Arabian Horse Weekend in Schaijk. Hij won de Bronze Medal van de rubriek Geldings met 89,08 punten. Avicii werd voorgebracht door Denise van Gils.

IMG_9007

Aljassimya Amateur Challenge, Someren

Op 1 augustus 2021 hebben wij deelgenomen aan de Aljassimya Amateur Challenge in Someren. Voor Awab was het de eerste keer dat hij mee naar een evenement ging en Awab heeft het super gedaan! Awab mocht als eerste de ring in tijdens de rubriek Geldings - Amateur en wist deze rubriek te winnen. Ook Shaemira won de rubriek Senior Merries- Amateur waardoor ze allebei naar het kampioenschap mochten. Uiteindelijk was het Awab die de Bronze Medal Amateur won samen met Ralf.

Avicii won de tweede plaats in de rubriek Geldings - Experienced en ook Kashmira werd tweede in de Senior Merries - Experienced.

Annelieke en Kashmira wonnen de Silver Medal Trail in hand - Advanced en met Shaemira behaalde Annelieke een 6de plaats in de Trail in hand - Novice. Pieter won met Kashmira de Silver Medal Trail in hand - Novice.

-AJF SOM - 2021 C WWWJANKANNL - DSCF2161
LB_6924

Nieuws 2020

Opleiding Performance Horsemanship

In 2020 hebben we niveau 1 van de opleiding Performance Horsemanship, onder begeleiding van Irene Smeets afgerond. In 2021 gaan we starten met niveau 2. In deze opleiding leren wij de paarden mentaal in balans te krijgen en willen we uiteindelijk het ultieme partnership met onze paarden. We hebben ontzettend veel geleerd en kijken uit naar volgend jaar!

kash

DAWRA & Aljassimya Amateur Challenge

Op 20 september 2020 vond de DAWRA wedstrijd in Someren plaats. Annelieke nam deel met Kashmira Lazize en zij behaalden een tweede plaats in de Trail in Hand en een derde plaats in het showmanship.

De volgende dag was het de beurt aan de Aljassimya Amateur Challenge. Avicii Lazize en Ralf waren de eerste start van de dag en zij wonnen de rubriek Junior Colts - Amateur. In het niveau Experienced Amateur mocht Ralf de prachtige zwarte merrie Vittoria Dancer van Denise van Gils showen en zij behaalden een tweede plaats bij de Senior Mares. Bij de Senior Stallions won Ralf de rubriek met de Zuiver Egyptische hengst Mansour KS. Tijdens de kampioenschappen wonnen Ralf en Mansour de Silver Medal en met Vittoria won hij de Bronze Medal.

In de middag stonden de Trail en pleasure rubrieken op het programma en nam Annelieke mee met Gypsy Queen Hagelkruis H, in eigendom van Anouk Daris. Zij wonnen de Gold Medal Trail in Hand en de Western Pleasure Senior!

gypsy
avicii

AVS D-show te IJzerlo

Op 29 augustus 2020 hebben we met Avicii en Amaryllis meegedaan aan de D-show te IJzerlo. Avicii won de rubriek Hengsten waarbij hij als jonkie de senior hengsten wist te verslaan. Amaryllis werd 3de in de rubriek ruinen.
avicii2